Monday, June 2, 2025		
1ST	8:00-9:40	105 MINUTES
Passing	9:40-9:50	10 MINUTES
2ND	9:50-11:25	105 MINUTES
LUNCH	11:25-11:55	105 MINUTES
Passing	11:55-12:00	5 MINUTES
3RD	12:00- 1:35	105 MINUTES
Passing	1:35-1:45	10 MINUTES
7 [™] Final/Project	1:45-2:30	45 MINUTES
Tuesday, June 3, 2025		
4TH	8:00-9:40	105 MINUTES
Passing	9:40-9:50	10 MINUTES
5TH	9:50-11:25	105 MINUTES
LUNCH	11:25-11:55	105 MINUTES
Passing	11:55-12:00	5 MINUTES
6ТН	12:00- 1:35	105 MINUTES
Passing	1:35-1:45	10 MINUTES
7TH Final/Project	1:45-2:30	45 MINUTES
	<u>I</u>	

Wednesday, June 4, 2025			
1ST	8:00-9:45	105 MINUTES	
BREAK	9:45–10:00	15 MINUTES	
2ND	10:00–11:45	105 MINUTES	
	•		
Thursday, June 5, 2025			
3RD	8:00-9:45	105 MINUTES	
BREAK	9:45–10:00	15 MINUTES	
4TH	10:00–11:45	105 MINUTES	
Friday, June 6, 2025			
5TH	8:00-9:45	105 MINUTES	
BREAK	9:45–10:00	15 MINUTES	
6ТН	10:00–11:45	105 MINUTES	